Fotolijst Liggend – 20 x 25 cm

Fotolijst Liggend – 20 x 25 cm

Goedkoop fotolijsten bedrukken met foto en naam.

'Fotolijst Liggend' is 20 cm lang en 25 cm breed en heeft een standaard. De fotolijst bedrukken kan in kleur, zwart wit en met naam. De fotolijst bevat een wit glanzend hardboard, waarop de foto wordt bedrukt. Wij garanderen hoge kwaliteit en hierdoor kan je extra lang genieten van je fotolijst.

Fotolijsten bedrukken is onze specialiteit. Wij hebben speciale printers die jouw hoge kwaliteit vakantiefoto’s perfect bedrukken op de fotolijst. Niet alleen vakantiefoto’s, maar ook babyfoto’s of zwart wit foto’s kunnen wij in hoge kwaliteit bedrukken. Wij hebben vele verschillende soorten maten en typen fotolijsten waar je uit kunt kiezen.

Let wel op! Hoge kwaliteit van bedrukking van de foto's kunnen wij alleen garanderen als wij ook afbeeldingen van goede kwaliteit ontvangen van de klant.

Het ontwerpen van de fotolijst liggend - 20 x 25 cm is eenvoudig. Klik op ‘Start met ontwerpen’, kies een afbeelding, snij de afbeelding af op de juiste maat en plaats de foto binnen het kader. Na afronden van je bestelling heb je de fotolijst binnen drie tot vijf werkdagen in huis.

  • Model: Standaard fotolijst
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €14,99
  • Excl. BTW: €12,39