Fotostandaard – 26 x 21 cm

Fotostandaard  – 26 x 21 cm

Goedkoop fotostandaard bedrukken met foto en naam.

De fotostandaard is 26 cm lang en 21 cm breed en bevat een wit glanzend hardboard, waarop de foto wordt bedrukt. Wij garanderen hoge kwaliteit en kan je extra lang genieten van je foto. De fotostandaard bedrukken kan in kleur, zwart wit en met tekst.

Fotolijsten bedrukken is onze specialiteit. Wij hebben speciale printers die jouw hoge kwaliteit prachtfoto’s perfect bedrukken op de tegel. Niet alleen vakantiefoto’s, maar ook babyfoto’s of zwart wit foto’s kunnen wij in hoge kwaliteit bedrukken. Wij hebben vele verschillende soorten fotolijsten en in verschillende maten en types.

Let wel op! Hoge kwaliteit van bedrukking van de foto's kunnen wij alleen garanderen als wij ook afbeeldingen van goede kwaliteit ontvangen van de klant.

Het ontwerpen van de fotostandaard is superleuk. Klik op ‘Start met ontwerpen’, kies je foto, snij de foto af op de juiste maat en plaats de foto binnen het kader. Na afronden van je bestelling heb je de fotostandaard binnen drie tot vijf werkdagen in huis.

  • Model: Fotostandaard - 26 x 21 cm
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €14,99
  • Excl. BTW: €12,39
503 Service Temporarily Unavailable

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.


Web Server at soozhi.com